ویدئو | احتمال کاهش ساعت کاری کارکنان از ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ ویدئو| شترها راه را بر قطار در هرمزگان بستند! ویدئو| وقوع زلزله در چند فروشگاه بزرگ استانبول اینفوگرافی | این عادت‌ها موجب افسردگی می‌شوند ویدئو | بازیگر نقش اوشین در کاشان ویدئو| تعقیب و گریز و دستگیری سارق توسط گشت ضربت پلیس اصفهان ویدئو| «توس» و «مهرگان» دو شهر جدید در اطراف مشهد کارتون | ضرورت افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کاهش تصادفات مرگ بار جاده‌ای ویدئو| سرقت وحشیانه گوشواره زن جوان در محله شوشِ تهران توسط اوباش اینفوگرافی| مقابله با آلرژی بهاری ویدئو | مادری که با دویدن پشت دوچرخه دخترش از او حمایت کرد ویدئو| اعترافات زورگیران خیابان بعثت تهران در صحنه جرم ویدئو| طوفان شن در مکزیک اینفوگرافی| میوه‌هایی برای درمان کبد چرب ویدئو | تشییع پیکر شهدای تازه‌تفحص‌شده دفاع مقدس در حرم امام‌رضا(ع) (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) کافه شهر | نگاهی به نمایشگاه «هستی دوگانه» در نگارخانه آسمان مشهد کافه شهر | «روایت» محسن توسلی از حماسه مردم غزه با خط و رنگ ویدئو | آغاز پرداخت تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی از امروز (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو | قطع برق همایش تقدیر از دستگاه‌های دولتی در حضور وزیر نیرو ادامه کاهش قیمت سکه و طلا در بازار (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

از قرنی که گذشت (قسمت هفتم) | از گاراژهای قدیمی تا پمپ بنزین های امروزی

شکل‌گیری اولین پمپ‌بنزین‌ها در مشهد به دهه‌های ابتدایی قرن می‌رسد.تصویر تعدادی از پمپ‌بنزین‌های قدیمی شهر را در این ویدئو ببینید.
  • کد خبر: ۱۰۳۱۵۶
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۴

شهرآرانیوز - شکل‌گیری اولین پمپ‌بنزین‌ها در مشهد به دهه‌های ابتدایی قرن می‌رسد. در آن زمان گاراژها نیز مسئول تأمین سوخت خودروها بودند که با گسترش پمپ‌بنزین‌ها کم‌کم کاربرد قدیمشان را از دست دادند. 

تصویر تعدادی از پمپ‌بنزین‌های قدیمی شهر را در این ویدئو ببینید.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->